Avem o mie de lucruri care sa ne ușureze viața dar o facem singuri grea…trăim pe fuga

96

Când ai zâmbit din adâncul sufletului ultima data? Când ai oferit atenție altor lucruri in afara celor de la birou? Când ne gândim la ziua de maine totul suna cam asa ,,alarma suna la 7, ma pregătesc rapid de lucru, mănânc pe fuga și ma înghesui in metrou. Ajung la birou și am atât de multe de rezolvat…pe lângă asta trebuie sa ajung la școala sa iau copilul și sa fac cumpărăturile. Ajungi acasa și continui sa lucrezi..te culci cu laptop-ul in pat și zilele trec la fel.”

Dacă de maine ai începe sa trăiești altfel? Sa te bucuri de fiecare picătura de ploaie, sa ieși cu prietenii după munca la o cafea și sa razi pana nu mai poți. Sa lasi grijile in urma și sa te bucuri de tine și de ce ai?

In zilele noastre, totul se întâmpla pe fuga. Mâncam rapid, trăim pe fuga și chiar iubim pe fuga. Nu ne ajunge timpul pentru nimic, totul e contra timp.

Ce puteam face in loc sa ne plângem ca nu avem timp?

Poți doar sa trăiești! Sa reflectezi și sa te bucuri de ce ai! Sa faci lucrurile nu doar sa vorbești despre ele.

In loc de ,,in Weekend dacă avem timp mergem la bunici” sa spui ,,ne îmbrăcăm! Plecam la bunici”.

Trebuie sa facem alegerile potrivite la timpul potrivit. Timpul trebuie folosit cum trebuie, nu dedica 10 minute in plus ședinței de la birou, pune cele 10 minute pentru câteva săruturi lungi cu persoana iubita.

Totul trebuie trăit la timpul lui. Dacă nu ne bucuram atunci când trebuie unde se duce bucuria?

Găsim o soluție pentru orice dar nu și pentru sufletul nostru. Muncim enorm ca sa ne cumpărăm mașini scumpe cu care stam ore in sir blocați in trafic unde in loc sa o sunam pe mama sa vedem cum se simte mai dam un mail.

Maine acorda-ți timp! Și suna-i pe cei dragi! După birou scoate-i in oraș și bucurati-va impreuna ca sunteți, ca sunteți prieteni, familie.

Iubește la timp! Trăiește la timp!