Surpriza in lumea muzicala

85

O noua stea se profileaza pe cerul muzicii pop romanesti. Alexia Eram a surprins pe toată lumea când a scos o super melodie. Fiica Andreei Esca a acceptat provocarea Antoniei și a lansat piesa ‘Lil Esca’. Tanara cantareata este foarte încântată de ce a ieșit și se bucură de reacția pozitivă a admiratorilor.

Fiica Andreei Esca a demonstrat că poate performa singura. Alexia Eram a lansat o melodie, prima ei melodie, și sună foarte bine. Tânăra a pierdut la un joc cu Antonia, iar artista a provocat-o pe iubita lui Mario Fresh să facă o melodie. Probabil nimeni nu se aștepta ca Alexia Eram să scoată o piesă cu un super videoclip.

Andreea Esca este foarte mândră de fiica ei, ba chiar numele melodiei este ‘Lil Esca’, în traducere ‘Micuța Esca’ i se potriveste perfect. Se pare că Alexia Eram este pe placul publicului, pentru că a primit foarte multe aprecieri și mulți i-au distribuit piesa.

‘Am venit cu răspunsul la provocarea Antoniei. Piesa mea este acum up pe canalul meu. Sper să vă placă pentru că am mari emoții!’, a spus Alexia Eram.

În videoclip, Alexia Eram are o atitudine de fată rea și poartă ținute foarte sexy. Fiica Andreei Esca s-a apucat de cântat de la o provocare, însă nu ar fi o surpriză dacă s-ar lansa și în acest domeniu. Mario Fresh și Alex Velea au ajutat-o pe Alexia Eram cu această super melodie.