Horoscop 19 octombrie

53

BERBEC

Azi reușești să obții un parteneriat pe care ți-l doreai de foarte multă vreme și ești satisfacut de reușita ta. O zi in care te poti bucura de reusite alaturi de familie, relaxarea este pe prim plan.

TAUR

Taurii resimt azi un dezechilibru emoțional și trec cu ușurință de la o stare la alta. Nu e bine sa analizezi orice vorba spusă la întâmplare, practica asta te poate afecta într-un mod negativ. Încearcă să te relaxezi și să nu te lași copleșitde emoțiile negative.

GEMENI

Gemenii se simt inspirati sa faca investitii, cheltuie fara sa se gandeasca prea mult, dar nu vor gresi. Este o zi in care pot face achizitii inspirate,cumparaturi pentru casa si familie.

RAC

Nativii Rac sunt azi tentati sa calce stramb. Nu neaparat sa insele, dar simt nevoia sa faca o cucerire. Ofera complimente, cadouri, sunt mai galanti ca de obicei si asta ii face irezistibili pentru ceilalti.

LEU

Leii isi propun ca în acest weekend să se odihneasca și nimic nu ii convinge să schimbe planurile. Se vor relaxa, vor dormi mai mult ca de obicei si vor crea o atmosfera agreabila in camin.

FECIOARĂ

Simți că trăiești într-o continuă monotonie, motiv pentru care astăzi ești decis să faci lucruri noi. Ai grijă dacă te gândești să încerci sporturi extreme pentru că există un risc crescut de accidentare.

BALANȚĂ

Esti tentat sa faci greseli, mai cu seama pe plan semtimental, te implici intr-o legatura care iti va aduce suferinta. O persoană din familie încearcă să îți explice cum se văd lucrurile din exterior și ar fi bine să iei în calcul și acest punct de vedere.

SCORPION

Vei gestion probleme dificile azi, desi este weekend. Astăzi îți vei da seama că este foarte important să știi să accepți o înfrângere și să înveți cum să gestionezi o criză.

SĂGETĂTOR

Surprizele neplăcute pot să apară astăzi din partea unor inprieteni,, dar care, în realitate, sunt manati de intentii rele. Este o zi în care vei înțelege o mulțime de lucruri și vei rupe legături care păreau indestructibile.

CAPRICORN

Persoana iubită este nemultumita si cauta cearta, iar acest lucru nu îți pică deloc bine. Nu înțelegi ce se întâmplă și nu găsești un motiv real pentru această schimbare de atitudine, este o dezamagire pentru tine.

VĂRSĂTOR

Trebuie sa socializezi mai mult, sa iesi in oras, sa te vezi cu vechi prieteni. O plimbare prin parc face minuni atunci cand te simti deprimat.

PEȘTI

Sambata e o zi foarte încărcată pentru tine. Ai de pus la punct ultimele detalii în legătură cu un eveniment important ce urmează să aibă loc în viața ta. Poate fi vorba despre o petrecere, un botez sau poate chiar nunta.