Horoscopul tau – 17 octombrie

73

Berbec

Azi participi la o petrecere cu prieteni vechi, unde te faci remarcat şi s-ar putea să cucerești inima unei persoane noi. Te sfătuim să-i acorzi atenţie, pentru că este posibil să legaţi o relatie de durată. Pe plan financiar iti merge excelent azi.

Taur

Tautii se bucura azi de prezenta familiei, dar nu este exclus să aiba probleme de sănătate. După-amiază ti se propune o colaborare, însă te sfătuim să nu te pripești.

Gemeni

Gemenii se simt inspirati azi si pot face investitii interesante. După-amiaza vor avea ocazia să petreci momente plăcute împreună cu persoana iubită. O zi buna pentru relaxae, asadar.

Rac

Este posibil să ți se propună asocierea într-o afacere, însă nu ar trebui să te grăbești. Dacă acorzi mai multă atenție persoanei dragi, vei putea petrece o seară romantică.

Leu

Leii sunt apreciati azi, li se ofera sansa unor responsabilitati sporite la job. Trebuie sa fie atenti insa la suprasolicitare, isi pun sanatatea in pericol.

Fecioară

Fecioarele au succes in zona financiara azi, primesc bani in mod neasteptat. După-amiaza trebuie să iei o decizie serioasă în ceea ce priveşte relaţia cu persoana iubită. Ascultă-ți intuiţia şi nu vei da greş!

Balanţă

Îți recomandăm să fii prudent la serviciu şi în afaceri. S-ar putea să ai probleme cu banii, dar tot reuşești sa gasesti o solutie. Cei din jur te apreciază pentru atenţia pe care o oferi familiei.

Scorpion

Scorpionii tind sa ia decizii gresite azi. Sfatul nostru este să nu întreprinzi activităţi noi. Nu te ocupa astăzi de afaceri, pentru a evita o serie de surprize neplăcute! În relaţiile sentimentale, totul este calm si placut azi.

Săgetător

Sagetatorii sunt distrati azi. Te sfătuim să fii mai atent la serviciu, pentru că ești predispus greșelilor. Relaţia cu persoana iubită este foarte bună şi veți petrece împreună momente plăcute.

Capricorn

Ai succes în societate şi în afaceri. Sunt şanse ca o femeie să îți propună o colaborare pe termen lung. Îți recomandăm să îți stabilești clar priorităţile. Ascultă sfaturile unei rude mai în vârstă si vei avea un astig neasteptat.

Vărsător

La serviciu, este posibil să apară o problemă neprevăzută, din cauza căreia vei rămâne peste program. Seara o petreci într-un mod plăcut, în mijlocul familiei şi faci planuri pentru sfârşitul de săptămână.

Peşti

Este posibil să ai dificultăţi în relaţiile parteneriale. Te sfătuim să fii calm şi să nu refuzi dialogul.După-amiază primești nişte bani pe care îi aştepți de câteva zile. Îți recomandăm să fii atent pe ce îi cheltui.