Horoscopul tau zilnic: 13 octombrie

85

Berbec

Nativii Berbec sunt foarte activi azi și se preocupă fie de rezolvarea unor probleme de familie, fie de rezolvarea unor chestiuni care vizează locuința, sarcini gospodărești, poate chestiuni administrative. Astrologii îi sfătuiesc pe nativi să-și facă un plan de acțiune pentru următoarea perioadă pentru că sunt foarte lucizi și raționali acum.

Taur

Cei născuți în zodia Taur, au o perioadă destul de conflictuală și tensiunile se rasfrang in diferite sectoare de viață. Uranus, aflată în zodia Taur, se găsește în opoziție cu planetele care traversează zodia Scorpion, prin urmare nativii ar trebui să stea liniștiți, să se dedice activităților lejere, ușoare, care nu-i suprasolicită.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni sunt axați pe socializare, participa cu placere la evenimente, ies cu prietenii și colegii. Nativii vor fi destul de raționali acum și vor reuși să-și clarifice situații de viață și să-și pună la punct planuri pe termen lung. Duminica le poate aduce momente frumoase, plăcute, vesele alături de familie.

Rac

Nativii sunt dispuși să facă tot ce le stă în putință să iasă lucrurile așa cum își doresc ei sau vor lupta până în pânzele albe să ducă la bun sfârșit un plan. Trebuie sa fie prudenti pentru că lucrurile nu vor ieși așa cum își doresc și acest aspect ar trebui să-l aibă în vedere pentru a nu se enerva și a nu isca conflicte inutile.

Leu

Este o zi favorabilă relaxării și comunicării cu cei dragi, dialogului pe subiecte ușoare și comune. Nativii Leu pot primi vești din străinătate, de la rude sau prieteni, sau pot cunoaște persoane pe internet cu care să discute subiecte comune. Duminica le aduce interes pentru activități intelectuale, studiu și cercetarea unor domenii noi de interes.

Fecioară

Nativii Fecioară se vor lupta cu propriile gânduri și idei, însă nu este neapărat un aspect negativ, cât mai degrabă unul determinant, energic pentru că nativii vor reuși să-și traseze planuri și strategii de viitor. Astrologii îi sfătuiesc să se preocupe de activități care impun muncă fizică astfel încât raționamentul să poată funcționa la capacitate mare și nestingherit.

Balanță

Este o zi în care gândurile celor născuți în zodia Balanță vor fi haotice și cu greu se vor concentra pe o singură E o duminica potrivita sa se odihnească mai mult și să fie mai deschiși către activități relaxante, chiar distractive, dacă nu impun consum de energie.

Scorpion

Nativii Scorpion au șansa astăzi să-și pună în ordine niște sentimente, gânduri cu privire la o relație, la un partener (fie de viață, fie de afaceri). Este o zi în care nativii vor lega cu ușurință noi alianțe, noi relații de prietenie. In aceasta duminica este posibil să aibă parte de o surpriză din partea persoanei iubite.

Săgetător

Pentru Săgetători ziua de azi poate veni cu o stare de spirit mai puțin bună cauzată de niște discuții tensionate, în contradictoriu cu cei din familie. Dacă se poate, este indicat ca nativii să evite vizitele la rude. E o duminica potrivita să se relaxeze mai mult, să petreacă mai mult timp cu prietenii, să iasă în natură.

Capricorn

Nativii Capricorn au parte de vești bune legate de o situație, un context financiar. Posibil să primească o sumă de bani mult așteptată și chiar nesperată, poate cineva să le returneze o datorie. E un moment favorabil să facă o schimbare legată de stilul de viață. Duminica le aduce dialoguri plăcute și constructive cu o femeie, poate mamă, soră, prietenă.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător devin complici într-o situație plăcută, fac o surpriză cuiva drag sau poate ajută pe cineva apropiat să depășească un moment mai greu. Nativii au capacitatea de a-i încuraja pe cei din jur și nu ar trebui să se mire dacă vor fi solicitați de prieteni. Duminica le oferă ocazia de a pleca într-o scurtă călătorie care le va îmbunătăți considerabil starea de spirit.

Pești

Este o zi favorabilă pentru cei născuți în zodia Pești. Nativii vor fi extrem de intuitivi, vor lua cele mai bune decizii, însă trebuie să aibă grija să-și canalizeze constructiv energia de care dau dovadă acum pentru a nu risca să se îmbolnăvească. Zi bună pentru achiziții legate de locuință.