Detalii Uimitare despre Organismul Femeii

97

Organismul femeii functioneaza intr-un mod total diferit fata de cel al barbatului. Exista anumite lucruri foarte interesante legate de acest aspect, pe care ti le vom prezenta in acest articol. Asadar, pentru a afla mai multe, continua sa citesti acest articol.

Inima femeii bate de doua ori mai repede decat cea a barbatului, pentru ca este efectiv programata sa faca acest lucru. Care este explicatia? Ei bine, medicii spun ca inima unei femei este mai mica in dimensiune decat a unui barbat, si asta duce la un rezultat diferit.

Femeile isi folosesc mereu ambele emisfere ale creierului, mai ales cand ai de realizat ceva important care le solicita din punct de vedere mental. Acest lucru nu este valabil si in cazul barbatilor, ei avand tendinta de a folosi mai mult emisfera stanga a creierului decat cea dreapta.

Un alt lucru interesant despre corpul femeii este ca muschii au in compozitia lor mai multa elastina decat barbatii. Acesta este un avantaj care le ajuta pe doamne sa fie mult mai flexibile, chiar si la o varsta inaintata.

Femeile sunt diferite de barbati si in ceea ce priveste papilele gustative. Ele au un numar mai mare de papile gustative pe limba decat barbatii. Anumite studii au aratat ca barbatii pot identifica gustul doar atunci cand mananca alimente cu 10% mai acre si cu 20% mai dulci decat cele pe care femeile le consuma.

Pielea doamnelor este mult mai sensibila decat a domnilor. Sensibilitatea acesteia se dubleaza practice, si un alt lucru interesant este ca femeile aud mult mai bine decat barbatii atunci cand vine vorba de frecvente inalte.

Exista in creier o portiune care poarta numele de callosum, si are responsabilitatea de a ne ajuta sa facem mai multe lucruri in acelasi timp. Aceasta portiune este mult mai dezvoltata la femei decat la barbate, si tocmai de aceea femeile sunt vazute mai des facand mai multe lucruri deodata decat barbatii. Asadar, doamnelor, data viitoare cand doriti ca sotii dumneavoastra sa va ajute la mai multe lucruri, intelegeti-i ca pur si simplu nu sunt programati sa faca asta. Cel putin, nu la fel de bine ca voi.

In decursul unei vieti, o femeie are aproximativ 450 de cicluri menstruale, iar atunci cand o femeie face infarct, aceasta va avea simptome total diferite de cele ale unui barbat. Ele se confrunta mai degraba cu junghiuri in zona axilei, greata, si indigestie.

Femeile sunt considerate mult mai vorbarete decat barbatii, iar asta sta de fapt in natura lor. O femeie rosteste intr-o singura zi, in jur de 20.000 de cuvinte, in timp ce un barbat abia rosteste 7.000 de cuvinte. De aceea femeile nu ar trebui sa se astepte ca iubitii lor sa vorbeasca mai mult, pentru ca pur si simplu, nu este in gena lor sa faca acest lucru.

Durerile menstruale pe care femeile le experimenteaza in timpul ciclului indica in cele mai multe cazuri un deficit de magneziu sau calciu. Pentru a stopa aceste dureri, este recomandat sa se foloseasca comprese cu apa calda sau medicamente cu efect calmant. Cofeina trebuie evitata complet in acea perioada, iar activitatile precum yoga sau pilates ajuta foarte mult in ameliorarea durerilor.