Noua asistenta TV de la Acces Direct este cantareata de muzica populara!

370

Mirela Vaida a anunţat, în timpul unei ediţii de saptamana trecuta a emisiunii „Acces Direct“, cine este noua asistentă TV din cadrul emisiunii de la Antena 1.

O cântăreaţă de muzică populară o va înlocui pe Emili Burghelea pe postul  de asistentă TV in cadrul emisiunii „Acces Direct“, prezentată de Mirela Vaida la Antena 1.

 Cosmina Adam are 28 de ani de şi este originară din Vaslui. 

Ea a urmat cursurile Colegiului Naţional de Artă „Octav Băncilă“ Iaşi şi este absolventă de Conservator. Aceasta a fost solistă la Orchestra „Rapsodia Vasluiului“. De câţiva ani, tânăra s-a mutat în Bucureşti şi este cântăreaţă de muzică populară.   

Potrivit spuselor cântăreţei, în perioada liceului a fost „Miss Boboc“ şi ulterior „Miss Hostess“.    In urmă cu câteva luni, a fost invitata Mirelei Vaida în platoul emisiunii „Acces Direct“.      „Dragii mei, începând de astăzi, pot spune că traiectoria vieţii s-a schimbat cum nici nu mi-am putut închipui. Visurile mele devin realitate, sunt asistenta emisiunii @acces_directoficial şi reporter special. Nu vă puteţi închipui cât de fericită sunt şi ce simt eu acum! Mulţumesc celor ce s-au gândit la mine! Visaţi cu ochiul minţii!“, a scris tînăra pe reţelele de socializare.   

 Amintim că în cadrul emisiunii „Acess Direct“ de luni, 15 iunie, asistenta TV Emiliana Burghelea (21 de ani) a izbucnit în lacrimi dupa care şi-a dat demisia la finalul ediţiei, spunând că ea nu mai acceptă ca în platoul emisiunii la care lucrează să fie mai promovată violenţa. Asistenta TV a făcut referire la „serialul“ Vulpiţa, ce îi are drept protagonişti pe Viorel şi Veronica Stegaru, doi soţi din Vaslui care-şi expun zilnic viaţa în platoul emisiunii de la Antena 1. Fosta asitenta TV a dezvăluit că Viorel şi-ar agresa fizic soţia, explicând că acest lucru ar fi ştiut de întreaga echipă a show-ului TV, dar că nimeni nu ia măsuri de dragul audienţei. 

Mirela Vaida a venit cu explicaţii şi a acuzat-o pe tânără că a încălcat „reguli deontologice grave“, si din acest motiv ar fi fost de fapt concediată.  După ce Emiliana Burghelea şi-a anunţat demisia de onoare de la „Acces Direct“, reacţiile în mediul online nu au întârziat să apară. Foarte multe persoane au sărit în apărarea fostei asistente TV şi i-au apreciat gestul, ace;tia spunand ca „Vine o generaţie nouă de asistente TV care nu mai înghite toate mizeriile. Ferea «Acces Direct» şi alţii cu profil asemănător, «copilele» alea pe care le păcăleaţi până acum cu lumina reflectoarelor ştiu să facă audienţă şi fără voi şi nu înghiţind mizerii de divertisment din secolul trecut“, scria pe Facebook Dora Constantinovici.