Cum ,,rezolva” samsarii kilometrajul mașinilor hibrid?

1614

Mașinile hibrid au început sa câștige teren in România in ultima perioada iar acest lucru însemna bataie de cap pentru samsari. Ce se întâmpla cu kilometrajul in cazul acestora?

Mașinile hibride și electrice second hand sunt achiziții mai sigure pe piața second hand, comparativ  cu mașinile pe benzină sau diesel,  aceste mașini fiind neatrăgătoare pentru samsari, iar șansele sa te ,,lovești” de un automobil cu kilometrii dați înapoi sunt mult mai mici.

Conform autoDNA una din zece mașini hibride sau electrice au intervenții asupra kilometrajului, în timp ce la automobilele pe benzină și diesel raportul merge până la cinci mașini din zece.

Dar ce spun samsarii despre asta? Cum sunt pentru ei mașinile hibrid și cum merge vânzarea?

Oricine a mers măcar o data in târg s-a lovit de poveștile bine cunoscute ale bunicuțe ce merge duminica pana la piața sau a medicului care a ținut-o mai mult in garaj și a fost atent la fiecare schimb de ulei.

Astfel mașinile cu kilometrii putini aduse din Germania nu sunt exact ce se povestește iar samsarii devin din ce in ce mai inventivi.

Dacă pentru mașinile diesel sau benzina lecția este Învățată și aceștia știu ce sa le spună potențialilor clienți problemele apar când discutam despre mașinile hibrid.

Ce fac aceștia cu kilometrajul in cazul mașinilor electrice?

Trebuie sa înceapă o documentare temeinica pentru aceasta noua moda a mașinilor asta dacă nu își doresc ca vânzările sa scadă considerabil. Ca doar bătrânica ce conduce doar pana la piața nu își schimba obiceiurile când vine vorba de o mașina hibrid.

Pana găsesc samsarii soluția perfecta pentru kilometrajul ideal va ofer o serie de secrete pentru a verifica o mașina cumpărată din târg. Iată locurile pe care trebuie sa le verificați pentru a observa dacă mașina a fost avariata in trecut:                     Urme vizibile la punctele de imbinare ale componentelor caroseriei sau diferenţe de culoare sau nuanţe între componentele caroseriei, erori in bord sau coduri de eroare legate de senzorii de impact, lipsa airbag-urilor sau erori în instrumentul de bord care semnalizează probleme la airbag-uri sau înlocuirea  volanului.