Cum sa ai o casa primitoare

12

Sa ai o casa primitoare nu inseamna neaparat ca aceasta sa fie decorata cu obiecte scumpe. Chiar daca ai un buget limitat, poti reusi sa creeze o atmosfera foarte placuta in locuinta ta, daca stii cum sa alegi corect atat mobila cat si decoratiunile.

Cromoterapia este foarte importanta

Cu siguranta ai auzit de cromoterapie pana acum, dar poate ca inca nu ai optat pentru aceasta si in locuinta ta. Ei bine, culorile ne pot influenta atat in mod pozitiv cat si in mod negativ. Spre exemplu, daca iti plac decoratiunile, atunci asigura-te ca alegi tablouri decoratiuni camera in culori deschise. Poti opta cu incredere pentru tablouri canvas personalizate cu livrare in 72 de ore. Aceste decoratiuni sunt foarte la moda in prezent, cu atat mai mult cu cat un astfel de tablou reprezinta un produs ecologic.

Cumpara strictul necesar in materie de piese de mobilier

Nu incarca locuinta cu prea multe piese de mobilier pentru ca acest lucru iti va da o senzatie de sufocare. Daca esti din Buzau, atunci te poti simti norocos pentru ca sunt foarte magazine de mobila care iti ofera optiuni variate. De asemenea, nici in ceea ce priveste decoratiunile nu trebuie sa cumperi prea multe si sa incarci inutil casa si mai ales peretii. Tablourile canvas au o dimensiune de pana la 150 cm. Mai mult decat atat, este recomandat sa alegi orice produs hand-made gasesti pe piata, pentru ca indiferent de model va fi cu siguranta de efect. Poti alege si tablouri cu printare latex, acestea fiind super moderne si deosebite.

Nu uita de ambient

Ambientul este si el extrem de important intr-o casa. Chiar si atunci cand ai cea mai frumoasa mobila, daca nu creezi un ambient placut nu te ve simti in totalitate acasa. Prin urmare, poti crea un ambient placut si primitor cu ajutorul florilor si a uleiurilor esentiale. In plus, lumina trebuie sa fie si ea una calda si nicidecum rece.