Fericire in plina toamna – Ramona Bădescu , mama la 50 de ani

330

Ramona Bădescu trăiește un vis, căci la 50 de ani și-a îndeplinit cea mai mare dorință: de a avea un copil. Vedeta, plecată în Italia de mulți ani, a dus foarte bine sarcina și a născut prin cezariană un băiețel perfect sănătos. Ramona Badescu a născut un băiețel, la o clinică privată din Roma.

Frumoasa vedeta a fost operata la nastere de un medic extraordinar, Giacomo Valducci, iar cezariana a decurs perfect. Ramona Badescu declara :”Recunosc că am emoții. Am o listă de nume pentru copil, însă mă voi hotărî probabil în momentul în care îmi voi ține în brațe bebelușul pentru prima oară! Pentru mine, a deveni mamă este o emoție atât de mare încât îmi taie respirația, dar și o responsabilitate pe măsură”.

La vârsta de 50 de ani, frumoasa actriță, care locuiește de mai mulți ani în Italia, se pregătea pentru procedura de fertilizare in vitro,dar medicii i-au dat vestea că deja este însărcinată. Pe parcursul sarcinii, aceasta s-a îngrășat doar 9 kilograme. Varsta ei biologica a determinat aceasta sarcina surpriza, iar analizele perfecte si starea generala de sanatate i-au permis sa poata avea un copil la 50 de ani.

Eu şi iubitul meu luasem hotărârea ca, în luna ianuarie, să recurgem la fertilizare, dar când m-am dus să încep procedura, cu toa­te analizele, doctorul meu gi­necolog m-a privit cu un surâs enorm şi m-a surprins spunân­du-mi că eram deja însărcinată în două săptămâni”, a declarat Ramona pentru Ok Magazine, în luna septembrie. Cu toate că nu a dezvăluit cine este tatăl copilului ei, aceasta a precizat că trăiește o poveste de iubire așa cum și-a dorit întotdeauna.